Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Corona-tider

De sidste 3 måneder med corona har ikke haft fortilfælde. Der er vendt op og ned på alle ting, og dagligdagen har ændret sig.
Vi har været hjemme det meste af tiden og været isoleret - sammen og på afstand, hvis vi skulle ud at handle eller se familien.
Corona-krisen har på 'hundesiden' kastet noget godt af sig. Det at vi har været hjemme har været til stor glæde for vores 5 mastiffer, da det har bevirket, at der også er blevet gået oftere tur med dem, og de har været sammen med os døgnets 24 timer.

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.