Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

USCH: Eastwinds Float Like A Butterfly Sting Like A Bee (Cash)

Vores hanhund: Clyde har i USA en bror: Cash (Eastwind´s Ivory Touché x Magnums Until I Found You). I øjeblikket deltager Cash vældig meget på udstillinger sammen med sin handler: Terry Smidt. Det klarer de utrolig flot.
På den amerikanske landsdækkende liste over mastiff udstillingshunde, figurerer han som No. 1  

Det kan opdrætter: Rachel Diller og Cash´s ejere: Ron Banks og Nancy Heuther være meget stolte af. Stort tillykke.

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dem alle i midten af maj i St. Charles (nær Chicago), hvor den amerikanske: National Specialty afholdes. Her får vi også lejlighed til at hilse på Sandø´s  Annalee Maree - en storesøster til vores tæve: Dagmar.
Annalee Maree har også gjort det godt på udstillingfronten - hun er blevet Grand Champion.

 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.