Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Hvalpe

Vi er glade for at kunne meddele, at der er kommet hvalpe efter:

Han: GCH, USCH: Eastwind´s Ivory Touché (Ivory´s Jack of All Trades x USCH: Eastwind´s Badabing)

Tæve: DKCH: Sveahovs Yggdrasil Mater Amata (DKCH: Sandø´s Ruben Adderley x Wakonda´s Hell Sveahovs Asynja)


Hilsen kennel Sandø og kennel Adderley

GCH, USCH: Eastwind´s Ivory Touché (Philip)

Her har Michael fotograferet

GCH, USCH: Eastwind´s Ivory Touché  med sin handler Heather Reid på Bucks County udstillingen i 2015. Han har vundet de store udstillinger i USA som Bucks, Trenton og Westminster og er på alle måder en fantastisk flot og imponerende hanhund.

Han er far til hvalpene oven for og tillige far til vores hanhund: Clyde (Eastwind´s Caledonia Walk This Way).

Januar 2019

Endnu et år er gået. Kennel Adderley vil i den forbindelse ønske alle et Godt Nytår
Da mastiff er en lille race, håber og ønsker vi for det nye år, at alle  mastiffejere fortsat vil bakke op om at bevare og udbygge samarbejdet - både her og på tværs af landegrænser, så fremtiden tegner lovende. En fremtid som til stadighed er en udvikling af vores race.

Mulaloo Grand Malvin 7 år

Vores dejlige og kloge hanhund: Mulaloo Grand Malvin (Sandø´s Ruben Adderley x Santmichals Tallulahs Rose) kan fejre 7 års fødselsdag.
Han er stadig en aktiv og glad mastiff, der dagligt nyder at udforske omgivelserne og være sammen med familie og artsfæller.

Svensk Mastiffklubs 20 års jubilæums-udstilling

Den Svenske Mastiffklub har denne weekend afholdt deres 20 års jubilæums-udstilling i Arboga tæt på Eskilstuna.
Der var tilmeldt 28 hunde, og dommer var Bas Bosch fra Belgien.

Vores hanhund: Eastwinds Caledonia Walk This Way (Eastwinds Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) var tilmeldt i championklasse.
Han vandt denne klasse og blev efterfølgende udstillingens Bedste han.
Den Svenske Mastiffklub har som Den Danske Mastiffklub udvælgelse af mastiffer, der konkurrerer. Her blev Clyde udtaget til konkurrencen om 'Bedste bevægelser' og 'Bedste hoved', som senere skulle afvikles.

Efter tæverne var blevet bedømt - opnåede han at blive BIR og vandt desuden 'Bedste hoved' trofæet. EX1, BHK1, Cert., og svensk championat.
Et stort tillykke sender vi til opdrætter: Rachel Diller.

Alt i alt en hyggelig, begivenhedsrig og lang udstillingsdag med rigtig mange fine mastiffer og super fint udstillingsvejr, En tak til den Svenske Mastiffklub for et helt igennem vellykket arrangement. 

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.