Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Sandø´s Blazing Bahalia (Dagmar) 2 år

Det er sommer, ferietid og fødselsdag. Dagmar (Eastwind´s Ivory Touché x Sandø´s Xcellent Xiu) fylder 2 år. Det fejres med en gåtur i de kølige morgentimer, for både Dagmar og vores hanhunde er hårdt ramt af sommerens varme og tørke. De ligger og døser det meste af dagen og er kun aktive morgen og hen på aftenen i disse uger.

Det må helt sikkert gerne blive køligere og gerne med regnbyger i kommende tid.

 

Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Clyde) 4 år

Det er i dag, at vores hanhund: Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Eastwind´s Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) fylder 4 år  - det har vi fejret med en lang og velfortjent gåtur sammen med vores andre mastiffer: Dagmar og Malvin. Her hilste de bl.a. på nabo-hundene: Ida og Lupo. 

I dag har vejret været mastiff-vejr: Ingen sol og kun middeltemperaturer med en frisk vind. Så vores hunde har rigtig nydt det forfriskende vejr og savner slet ikke varmen. Lad dette vejr fortsætte lidt endnu......

National Specialty 2018 - Select Winner Dog 2018

Ved National Specialty blev dette års Select Winner Dog (2. bedste han): Eastwinds Float Like A Butterfly Sting Like A Bee (Cash) efter (Eastwind´s Ivory Touché x Magnums Until I Found You). 
Der var rigtig hård konkurrence blandt alle hanhundene, og fuldt fortjent, da Cash er en imponerende hanhund, som i år ligger nummer 1 som den mest vindende mastiff i USA. Han bliver handled af Terry Smith.
Vi er uden forbehold rigtig stolte over familieskabet, idet Cash er lillebror til vores hanhund Clyde. 

Tillykke til både opdrætter: Rachel Diller og Cash´s ejere: Ron Banks, Nancy Heuther, Watson og Winter.

Det var nogle rigtig gode udstillingsdage og gode forhold for hunde såvel for ejere i St. Charles. Noget vi hver gang kan nikke genkendende til - er mødet med de mest imødekommende, hjælpsomme og flinke udstillere og deres skønne og fredelige mastiffer.

National Specialty 2018 St. Charles - Best Of Breed

National Specialty 2018 (MCOA) som er beliggende lidt uden for Chicago i St. Charles - er netop blevet afholdt over flere dage. Det var et overvældende antal mastiffer, der var tilmeldt i forskellige klasser - 210 mastiffer i alt: eks. Sweepstakes, Lydighed, Tournament, Breeders Cup, Futurity, Best Of Breed m.v. Dommer var Diane Collings (US).

Den sidste dag er  det  kun champions og mastiffer, der i dagene forinden har kvalificeret sig til at deltage i Best Of Breed, som var i ringen. Det var derfor rigtig spændende at se hele 95 mastiffer kæmpe om at blive Best Of Breed.
Dette år blev det en 3 år flot og kraftfuld tæve, der blev BOB: GCH: Eastwinds Born To Perform (Eastwinds Ivory Touché x Boma Tembo Frankie).  Handler var Heather Reid fra kennel Caledonia.
Denne tæve  er vi glade for at have set, og vi vedkender os stolt familieskabet, idet hun er halvsøster til vores mastiffer: Clyde og Dagmar. De har alle fælles far.

Tillykke til både opdrættere: Olesen, Becker , Kendrick og tævens ejere: Dennis og Deborah Mckibbin, Nancy Heuther, Heather Reid og C. Long.

Sandø´s Blazing Bahalia i Roskilde

Vores tæve: Sandøs Blazing Bahalia (Eastwinds Ivory Touché x Sandøs Excellent Xiu) havde vi tilmeldt til Roskilde DKK i mellemklasse både fredag og lørdag. Begge dage var 10 mastiffer tilmeldte, og begge dage var fint udstillingsvejr.

Fredag opnåede hun Ex2 (Dommer: Hans van den Berg, NL).

Lørdag opnåede hun EX1, CK, BTK3 (Dommer: Helge Werner Hagen, NO).

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.