Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Svensk Mastiffklubs 20 års jubilæums-udstilling

Den Svenske Mastiffklub har denne weekend afholdt deres 20 års jubilæums-udstilling i Arboga tæt på Eskilstuna.
Der var tilmeldt 28 hunde, og dommer var Bas Bosch fra Belgien.

Vores hanhund: Eastwinds Caledonia Walk This Way (Eastwinds Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) var tilmeldt i championklasse.
Han vandt denne klasse og blev efterfølgende udstillingens Bedste han.
Den Svenske Mastiffklub har som Den Danske Mastiffklub udvælgelse af mastiffer, der konkurrerer. Her blev Clyde udtaget til konkurrencen om 'Bedste bevægelser' og 'Bedste hoved', som senere skulle afvikles.

Efter tæverne var blevet bedømt - opnåede han at blive BIR og vandt desuden 'Bedste hoved' trofæet. EX1, BHK1, Cert., og svensk championat.
Et stort tillykke sender vi til opdrætter: Rachel Diller.

Alt i alt en hyggelig, begivenhedsrig og lang udstillingsdag med rigtig mange fine mastiffer og super fint udstillingsvejr, En tak til den Svenske Mastiffklub for et helt igennem vellykket arrangement.

 

 

 

 

DMK Korsør 2018

DMK har afholdt deres årlige udstilling i Korsør sammen med bull mastiff klubben. Vejret holdt heldigvis tørt, så det var godt udstillingsvejr.
I år var 21 mastiffer tilmeldt og dommer var Kurt Nilson fra Sverige.

Vores hanhund Eastwinds Caledonia Walk This Way (Clyde) var også tilmeldt og stillede op i  championklasse.

Han klarede sig rigtig godt og opnåede Ex1, CK, BHK3.

På dagen var der også lejlighed til at hilse på øvrige udstillere og deres hunde, og Clyde på sine døtre og anden familie.

Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Clyde) 4 år

Det er i dag, at vores hanhund: Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Eastwind´s Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) fylder 4 år  - det har vi fejret med en lang og velfortjent gåtur sammen med vores andre mastiffer: Dagmar og Malvin. Her hilste de bl.a. på nabo-hundene: Ida og Lupo. 

I dag har vejret været mastiff-vejr: Ingen sol og kun middeltemperaturer med en frisk vind. Så vores hunde har rigtig nydt det forfriskende vejr og savner slet ikke varmen. Lad dette vejr fortsætte lidt endnu......

Sandø´s Blazing Bahalia (Dagmar) 2 år

Det er sommer, ferietid og fødselsdag. Dagmar (Eastwind´s Ivory Touché x Sandø´s Xcellent Xiu) fylder 2 år. Det fejres med en gåtur i de kølige morgentimer, for både Dagmar og vores hanhunde er hårdt ramt af sommerens varme og tørke. De ligger og døser det meste af dagen og er kun aktive morgen og hen på aftenen i disse uger.

Det må helt sikkert gerne blive køligere og gerne med regnbyger i kommende tid.

 

National Specialty 2018 St. Charles - Best Of Breed

National Specialty 2018 (MCOA) som er beliggende lidt uden for Chicago i St. Charles - er netop blevet afholdt over flere dage. Det var et overvældende antal mastiffer, der var tilmeldt i forskellige klasser - 210 mastiffer i alt: eks. Sweepstakes, Lydighed, Tournament, Breeders Cup, Futurity, Best Of Breed m.v. Dommer var Diane Collings (US).

Den sidste dag er  det  kun champions og mastiffer, der i dagene forinden har kvalificeret sig til at deltage i Best Of Breed, som var i ringen. Det var derfor rigtig spændende at se hele 95 mastiffer kæmpe om at blive Best Of Breed.
Dette år blev det en 3 år flot og kraftfuld tæve, der blev BOB: GCH: Eastwinds Born To Perform (Eastwinds Ivory Touché x Boma Tembo Frankie).  Handler var Heather Reid fra kennel Caledonia.
Denne tæve  er vi glade for at have set, og vi vedkender os stolt familieskabet, idet hun er halvsøster til vores mastiffer: Clyde og Dagmar. De har alle fælles far.

Tillykke til både opdrættere: Olesen, Becker , Kendrick og tævens ejere: Dennis og Deborah Mckibbin, Nancy Heuther, Heather Reid og C. Long.

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.